Asbest advies

Heeft u ontdekt dat er asbest aanwezig is in uw gebouw, maar weet u niet wat u er aan kunt doen? i4solutions biedt de oplossing! Wij geven asbest advies op maat en zorgen ervoor dat er een asbest inventarisatierapport of beheersplan voor u wordt opgesteld. Dit inventarisatierapport of beheersplan wordt onder andere opgesteld op basis van de omvang van het risico. Dat is namelijk bepalend voor de te nemen maatregelen.

Neem nu contact met ons op

Asbest advies

Voordat wij u asbest advies kunnen geven, zal het asbest risico in kaart moeten worden gebracht. Dit gebeurt middels een asbestonderzoek, waarmee wij het risico inzichtelijk maken. Uiteraard doen we dit conform de huidige wet- en regelgeving en normeringen. Vervolgens geven wij u advies over het te nemen maatregelenpakket.

Wanneer er asbest aanwezig is in een gebouw, kan dat een verhoogd risico voor de gebruikers tot gevolg hebben. Daarom is een doelmatig lange termijn oplossing vaak erg belangrijk bij het geven van asbest advies. U wilt tenslotte niet dat gebruikers van uw gebouw of uw medewerkers onnodig risico's lopen. Met een duurzaam advies van i4solutions zal dit niet gebeuren. Wij hebben namelijk al meer dan 17 jaar ervaring op het vlak van onderzoek en advies.

Uw organisatie kan bij i4solutions terecht voor degelijk en betrouwbaar advies. Of het nu gaat om een asbest analyse of een asbest onderzoek! Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een asbestinventarisatie. Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze? Neem dan gerust eens contact met ons op.