Asbest saneren

De aanwezigheid van asbest brengt diverse risico’s met zich mee. Die risico’s wilt u de gebruikers van uw gebouw vast niet aan doen. Daarom is er maar één oplossing: het asbest saneren. Dat kunt u gerust aan i4solutions over laten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van asbest weten wij wat de beste aanpak is en hoe het asbest op de juiste manier verwijderd kan worden. i4solutions kan u de kosten voor verwijderen begroten en het gehele traject uit handen nemen. Voor situatie dat het asbest niet verwijderd kan worden, raden wij aan om een beheersplan op te stellen en in de praktijk te implementeren. Wilt u weten hoe? Neem dan contact op met i4solutions.

Neem nu contact met ons op

Asbest saneren

Asbestsanering is specialistisch werk en daarom kunt u dat het beste aan vakmensen over laten. Het is van belang dat dit op een verantwoorde en deskundige manier gebeurt. Onze specialistische medewerkers kunnen u het gehele asbesttraject uit handen nemen en u volledig ontzorgen!

Asbest saneren moet met veel precisie gebeuren. Door onze gestructureerde aanpak hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Met onze kritische blik op projecten lukt het ons altijd om geplande doelstellingen te behalen. Dit is van groot belang bij asbest verwijdering, omdat het om de gezondheid van mensen gaat. Door onze ruime ervaring kunnen wij kosten voor u reduceren. Wij weten immers hoe een asbestsanering binnen wettelijke kaders aangepakt kan worden. Over specifieke projecten hebben wij contact met de Arbeidsinspectie.

Waarom asbest laten saneren door i4solutions?

  • Meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van onderzoek en advies
  • Kwalitatief, degelijk en betrouwbaar advies
  • Duurzame oplossingen
  • Passende oplossingen voor specifieke projecten

Vindt u het prettig dat wij eerst een asbestadvies uitbrengen? Dat is geen enkel probleem! Op basis van een asbestadvies kunnen wij u exact vertellen wat de beste aanpak voor asbestsanering is. Wij kunnen ook de aanbesteding van sloop voor u verzorgen.