Asbestdeskundige

Bent u op zoek naar een asbestdeskundige met een eigenzinnige kijk op asbestproblemen? Dan bent u bij i4solutions aan het juiste adres! De medewerkers van i4solutions zijn stuk voor stuk asbestdeskundigen. Wij zijn gespecialiseerd in het herkennen en in kaart brengen van de aanwezigheid van asbest. Dit doen wij onder andere middels een asbestinventarisatie.

Neem nu contact met ons op

Asbestdeskundige

De aanwezigheid van asbest in gebouwen kan een verhoogd risico voor de gebruikers tot gevolg hebben. Dit betekent dat er professioneel moet worden omgegaan met het geven van asbestadvies. Dit kunt u zeker aan een asbestdeskundige van i4solutions overlaten. Wij kunnen u conform de huidige wet- en regelgeving en normeringen het asbestrisico inzichtelijk maken. Daarbij geven wij u gedegen en betrouwbaar advies over het te nemen maatregelenpakket. i4solutions denkt altijd aan een lange termijn oplossing die past bij uw specifieke project. Bent u benieuwd naar specifieke projecten? Voorbeelden van specifieke projecten: asbest in vuurwerk of asbestplaatjes in muren flats, asbest in kinderdagverblijf, asbest in scholen of kunst?

Mediation
U heeft een conflict over een asbestproject en weet niet meer hoe u dit moet oplossen. i4solutions biedt uitkomst. Onafhankelijk en deskundig kan i4solutions beide partijen helpen het ontstane conflict naar tevredenheid van partijen op te lossen. Tussenkomst van i4solutions zorgt voor minder inspanning van partijen en kosten.

Second opinion asbest
Onze asbestdeskundigen geven ook second opinions. Vaak worden er onnodig veel maatregelen getroffen wat betreft asbest. Dit resulteert in hoge kosten van het asbestproblematiek. U kunt altijd bij ons terecht voor een second opinion in de volgende gevallen:

  • Toetsen van onderzoeken en adviezen
  • Besmettingen in geval van renovatie of sloop
  • Beoordelen van offertes en ramingen
  • Blootstellingonderzoeken
  • Risico-inventarisatie en evaluatie

In bovenstaande gevallen komt er een asbestdeskundige  bij u langs om u van degelijk en transparant advies te voorzien Wilt u hier meer over weten? Wij staan klaar voor al uw vragen!