Lean milieu

i4solutions ondersteunt u bij het toepassen van een lean milieu. Verlopen processen in uw organisatie moeizaam en moet u veel kosten maken om uw product te maken of uw diensten te leveren? Dan kunt u er eens over nadenken om lean management in te voeren. Wij kunnen u daarbij helpen.

Neem nu contact met ons op

Lean milieu

De basis van lean management is heel gemakkelijk: het slimmer en slanken inrichten van processen. Hierdoor zult u minder last hebben van afval, uitval en verstoringen. Het is de bedoeling om alles in één keer goed uit te voeren. De processen die geen waarde hebben of afval of uitval genereren kunt u vervolgens uit het proces verwijderen. Wanneer u lean milieu toepast, kunt u uiteindelijk ook meer doen met minder inspanning.

Wat zijn de voordelen van een lean milieu?

  • Milieubesparing
  • Waardevolle optimalisatie van bijvoorbeeld prijs en kwaliteit
  • Gezonde kostenverdeling
  • Verbeterde veiligheid

Met lean management wordt er continu aan verbeteringen gewerkt. Dit gebeurt met inspanning en enthousiasme van alle werknemers. De processen zonder toegevoegde waarde worden niet meer uitgevoerd, zodat u meer tijd over heeft voor de belangrijke zaken.

Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze of heeft u nog andere vragen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!